INFORMATIE

Wil je contact met ons opnemen voor een verzoek of een vraag? Kies dan in onderstaand keuzemenu voor – Contact - . Wil je meer weten over wie wij zijn, kijk dan bij - Over Gallery Naakt - en - Over Creative Artists -
Als je een vraag hebt of als je wilt bestellen, lees dan ook -Vraag & Antwoord -

 

 

Maak een keuze:


CONTACT >


OVER GALLERY NAAKT >


OVER CREATIVE ARTISTS >


VRAAG & ANTWOORD (FAQ) >


ALGEMENE VOORWAARDEN >


OVERZICHT GALLERY NAAKT >


 

 

OVER GALLERY NAAKT

 

ONLINE GALLERY VOOR DIGITAAL GESCHILDERDE KUNST
De collectie artwork die Gallery Naakt aanbiedt, is digitaal ontworpen. Een digitaal ontwerp wordt na een bestelling speciaal voor de koper afgedrukt (art print) in de beste printkwaliteit, die momenteel voorhanden is. Op een materiaal naar keuze en vervolgens vakkundig gemonteerd tot een limited edition kunstwerk. Gallery Naakt werkt met een genummerde en gelimiteerde oplage.

 

over Gallery Naakt, kunstwerk van canvas in mat zwarte houten lijst. Artwork Caspar LuukDetail van art print op canvas wanddecoratie. Artwork van Caspar Luuk

 

GESTART DOOR CASPAR LUUK
Gallery Naakt is een nieuwe online Gallery opgericht in 2020 door Digital Vector Artist Caspar Luuk. Met het doel om zijn digitaal gemaakte werk te promoten, af te drukken als art print en in gelimiteerde aantallen te verkopen aan liefhebbers van moderne en vernieuwende kunst aan de muur.

 

In dit digitale tijdperk is kunst gemaakt op een computer, nog steeds een betrekkelijk nieuw fenomeen. En dat, terwijl digitale kunstenaars al decennialang wereldwijd actief zijn met creaties in vectoren en/of pixels. Zij creëren enkel met een computermuis of digitale pen, of in combinatie met verf.
Echte Digitale kunst wordt door sommigen ten onrechte ondergewaardeerd aan conventionele kunstuitingen, omdat men denkt dat het bijvoorbeeld eenvoudiger is dan schilderen met verf. Dat is echter een misverstand.

 

Lees meer over Caspar Luuk >

 

Schilderen met vectoren in Illustrator. Detail van artwork Caspar Luuk op beeldschermDigitale kunst (Digital Art) met een computermuis geschilderd door Caspar Luuk

 

GELIMITEERDE OPLAGE VOORZIEN VAN EEN CERTIFICAAT VAN ECHTHEID
De art prints worden genummerd en krijgen een Certificaat van Echtheid. Met daarop de handtekening (met pen gezet) van de Digital Artist, het nummer uit de oplage en vermelding van de eindoplage.
In gezamenlijk overleg met de maker van het artwork wordt beslist in hoeveel stuks de art print wordt uitgegeven en in welke formaten. Elk formaat in combinatie met de afwerking is beperkt beschikbaar, bijvoorbeeld in een oplage van 200 stuks.

 

Certificaat van Echtheid van Gallery Naakt met daarop de handtekening,oplagenummer en eindoplage vermelding van het kunstwerkCaspar Luuk signature op de art print van het artwork op kunstwerken die je kunt bestellen bij Gallery Naakt

 

COLLECTIE
Anders dan de naam wellicht doet vermoeden, biedt Gallery Naakt niet enkel werken aan met naakten. Naast de opvallende naam, waarmee we ons willen onderscheiden, wil Gallery Naakt in de toekomst een uithangbord worden voor (digitale) kunstenaars. Digital creative artists die zich creatief gezien willen “blootgeven” en via deze online Gallery hun kunst op een eerlijke manier kunnen verkopen.

 

De collectie van Gallery Naakt zal zich hierdoor continu blijven uitbreiden en vernieuwen. Staat jouw favoriet er nu niet bij? Dan is de kans groot, dat het er binnenkort wel op zal staan. Kijk daarom regelmatig op deze nieuwe online Gallery.

 

Terug naar de keuzeopties >

 


 

 

OVER DE CREATIVE ARTISTS

 

CASPAR LUUK

Caspar Luuk (Rotterdam) schildert met zogenaamde vectoren. Dit zijn digitale kwastlijnen, die hij creëert met een computermuis. Hij hanteert de muis zowat als een schilderskwast. Op deze wijze ontstaat er een digitaal lijnenspel van allerlei soorten kwaststrepen.

 

Na een creatieve studie heeft Caspar Luuk vijftien jaar gewerkt in de creatieve sector. Vanuit hier is de liefde begonnen voor digitale kunst, omdat artwork tegenwoordig wordt gemaakt op een computer. Helaas eindigen de mooiste digitale ontwerpen, na bijvoorbeeld een campagne, slechts op een harde schijf en verdwijnen zij zo in de tijd. Om dit tij te keren, heeft Caspar Luuk besloten zich toe te leggen op het zelf creëren, afdrukken en verkopen van zijn digitale ontwerpen. In de hoop, dat velen nog lang deze betrekkelijk nieuwe vorm van kunst kunnen zien en waarderen.

 

De (naakte) mens staat dikwijls centraal in het werk van Caspar Luuk. Dit doet hij op een eigenzinnige, vaak kleurrijke en moderne wijze.

 

Kijk ook eens naar @casparluuk op Instagram >

 

Digital Artist Caspar Luuk werkend voor Gallery Naaktcaspar luuk's handtekening op canvas met daarop een gelimiteerde art print. Een exclusieve wanddecoratie!

 

PAULA ACKERMANN

Woodprint Artist Paula Ackermann heeft zich totaal toegelegd op het materiaal hout als kunstvorm. Zij werkt nog op een ambachtelijke wijze en vol toewijding aan haar houten projecten. Ook drukt zij, mede voor Gallery Naakt, op een eigenzinnige wijze handmatig art prints op houten wanddecoraties.

 

Van mooie houtsoorten gaat Paula’s hart sneller kloppen. Hout is een natuurlijk product, dus als beelddrager is hout soms onvoorspelbaar. Juist dat vindt zij enorm uitdagend. De vele kenmerkende eigenschappen van hout, zoals: de structuur, de knoesten tot aan de lucht van gezaagd hout doen haar creatieve talenten aanwakkeren.

 

Door eindeloos te variëren met houtsoorten en -technieken en door al haar passie te stoppen in hout ontstaat uiteindelijk een natuurlijk kunstobject. Combineer je dit vervolgens met digitaal beeld, dan ontstaat er kunst op kunst. Want waar hout en digitaal beeld bij elkaar komen, ontstaat iets heel bijzonders.

 

Kijk ook eens naar @paulaackermann op Instagram >

 

In samenwerking met Paula Ackermann en Caspar Luuk maakt Gallery Naakt unieke houten wanddecoraties.Houten 3D wanddecoratie met art print van Caspar Luuk in grijs. Prachtig gelimiteerd kunstwerk!

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE AANWINST?

Gallery Naakt is in de nabije toekomst op zoek naar digitale creative artists, die hier hun talenten willen showen en verkopen. Maak jij unieke kunst op een computer met vectoren en/of pixels? Wil jij geld verdienen met de verkoop van jouw artwork zonder dat het je veel tijd kost? En wil jij hier in de nabije toekomst ook tussen staan als creative artist? Stuur Gallery Naakt dan een e-mail met je portfolio en/of Instagram-account naar info@gallerynaakt.nl

 

Terug naar de keuzeopties >

 


 

 

VRAAG & ANTWOORD (FAQ)

 

Wat kan ik kopen bij Gallery Naakt?

De collectie die Gallery Naakt aanbiedt, bestaat uit digitale kunst. Die als een limited edition art print wordt aangebracht op een materiaal naar keuze met een bepaalde afwerking. Elk kunstwerk is uniek en krijgt een nummer mee uit de gelimiteerde oplage. Het kunstwerk wordt speciaal voor jou gemaakt op het gewenste materiaal en formaat, vakkundig gemonteerd en afgewerkt. Je bent bij Gallery Naakt na je aankoop verzekerd van een bijzondere en ambachtelijke wanddecoratie van Nederlandse kwaliteit.


Biedt Gallery Naakt alleen Naakt Kunst aan?

Anders dan de naam wellicht doet vermoeden, biedt Gallery Naakt niet enkel werken aan met naakten. Naast de opvallende naam, waarmee we ons willen onderscheiden, wil Gallery Naakt in de toekomst een uithangbord worden voor (digitale) kunstenaars. Digital creative artists die zich creatief gezien willen “blootgeven” en via deze online Gallery hun kunst op een eerlijke manier kunnen verkopen.


Wat kost de verzending?

De verzending is GRATIS (in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden). Een verzending naar België kost 10 euro. Indien het pakket onbestelbaar blijkt, omdat je bijvoorbeeld niet thuis was, dan zal een tweede aanbieding mogelijk niet gratis zijn.


Zijn de genoemde prijzen in de Gallery inclusief Btw?

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw (Nederland).


In welke formaten zijn de kunstwerken verkrijgbaar?

Over het algemeen bieden wij grote formaten kunstwerken aan. De exacte afmetingen van onze werken zijn afhankelijk van het te kiezen artwork en materiaal. Deze afmetingen staan vermeld bij jouw favoriete artwork.
Gallery Naakt maakt in samenwerking met de creative artist, vooraf een selectie van de formaten en verhoudingen, de bijpassende materialen en de kleuren van het eventuele lijstwerk. Waardoor een collectie ontstaat waar de maker volledig achter staat. Jij maakt dus uiteindelijk een keuze uit alleen de mooiste opties.


Kan ik artwork ook in een ander formaat bestellen, dan getoond in de Gallery?

Digitale kunst en dan vooral Vector Art leent zich uitstekend om haarscherp te vergroten. Stuur ons jouw wensen per e-mail of via het contactformulier. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. De prijs, de uitvoering en de levertijd worden met jou overlegd alvorens we met de productie van het kunstwerk starten. De gewenste maten moeten uiteraard wel in verhouding zijn met het gekozen artwork. Het kunstwerk wordt genummerd en geleverd inclusief Certificaat van Echtheid. De eindoplage zal onbekend blijven en wordt daarom niet vermeld.

 

Neem contact met ons op >


Van welke materialen kan ik een kunstwerk laten maken?

Bij Gallery Naakt kun je kiezen uit de mooiste materialen om jouw kunstwerk zelf samen te stellen. Je kunt een kunstwerk laten maken op mat wit gespoten aluminium en shiny geborsteld aluminium, canvaslinnen met of zonder lijst, op het materiaal GLASS-effect, op een prachtig design 3D houten wanddecoratie en op luxe papier met een strakke en tijdloze aluminium lijst eventueel ingelegd met een passe-partout.
Welk materiaal je ook kiest, de materialen zijn van de hoogste kwaliteit. De kunstwerken worden met zorg en liefde voor jou gemaakt in Nederland door échte vakmensen en creatievelingen.


Ontvang ik ook een certificaat bij het gelimiteerde kunstwerk?

De art prints worden genummerd en krijgen een Certificaat van Echtheid. In gezamenlijk overleg met de maker van het artwork wordt beslist in hoeveel stuks de art print wordt uitgegeven en in welke formaten. Elk formaat in combinatie met de afwerking is beperkt beschikbaar, bijvoorbeeld in een oplage van 200 stuks. Na een bestelling ontvang je het Certificaat van Echtheid per post.


Wat is de kwaliteit van de art prints?

Gallery Naakt wil zich onderscheiden door kwaliteit te leveren. Onze art prints worden afgedrukt met de nieuwste, hoogwaardige en professionele inkten bij een drukkerij waar ook topfotografen hun foto's afdrukken.
De afwerking gebeurt door echte vakmensen bij een lijstenmaker in Nederland. Zij gebruiken de mooiste materialen en modernste apparatuur, zodat zij prachtige eindresultaten kunnen produceren. De 3D houten wanddecoraties worden met de hand gemaakt in een houtatelier in Breda.


Geeft een art print op het materiaal papier hetzelfde resultaat als op het materiaal hout?

Wanddecoraties met een art print op 3D hout worden met veel passie en zorg met de hand gemaakt maar kunnen kleine afwijkingen in vorm en kleur hebben. Hout is een natuurlijk product en kent een onregelmatige structuur. Het mooie van aanbrengen van een art print op hout is dat het niet te perfect is. Dit geeft juist extra charme aan het uiteindelijke kunstwerk. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat hele kleine gedeelten onbedrukt blijven door zeer kleine groeven en/of zaagsneden.
Daarnaast valt een art print op hout altijd iets donkerder uit dan het origineel. Wanneer je een bestelling plaatst op hout, accepteer je mede onze algemene voorwaarden. Met het accepteren van deze algemene voorwaarden accepteer je dus ook deze mogelijke lichte afwijkingen.


Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?

Gallery naakt biedt meerdere betrouwbare en veilige betaalmethodes aan. Je kunt kiezen voor betaling met: iDEAL, Creditcard, PayPal, Apple Pay en Bancontact (België). Bij een betaling met een creditcard en Apple Pay worden 2% betalingskosten berekend per transactie. De betaling loopt via betalingsprovider Mollie. Zo kunnen wij jou een honderd procent veilige betaling garanderen.


Wanneer wordt er gestart met het maken van mijn kunstwerk?

De betaling dient altijd vooraf gedaan te zijn. Het kunstwerk wordt namelijk na je opdracht speciaal voor jou gemaakt. Er wordt pas met het productieproces gestart na een bedenktermijn van 24 uur en het aankoopbedrag op de bankrekening is bijgeschreven van Gallery Naakt.


Kan ik een werk op zicht bestellen om te beoordelen of het staat in mijn interieur?

Na een bestelling wordt het kunstwerk speciaal voor jou gemaakt in het formaat en op het materiaal van jouw keuze (maatwerk). Wij houden geen voorraad aan. Het is hierdoor helaas (nog) niet mogelijk een kunstwerk uit te proberen.


Heeft het kunstwerk exact dezelfde kleur zoals ik het nu op mijn beeldscherm zie?

De aangeboden collectie  in onze online Gallery wordt duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist. De getoonde kleuren, helderheid en mate van glans kunnen mogelijk licht afwijken van dat op je beeldscherm. Een en ander is mede afhankelijk van de presentatie op jouw beeldscherm (bijvoorbeeld door persoonlijke instellingen van je computer).
Ook het soort materiaal waarop de art print zal worden aangebracht heeft invloed op de kleur. Een art print aangebracht op het materiaal hout bijvoorbeeld, geeft een iets donkerder eindresultaat dan dat op wit papier.


Kan ik artwork ook in een andere kleur bestellen, dan getoond in de Gallery ?

Het is niet eenvoudig maar zeker niet uitgesloten. Stuur daarom altijd een e-mail naar ons met de wensen en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Er gelden dan wel andere levertijden en prijzen. Elke gebruikte kleur in het artwork wordt door de maker opnieuw beoordeeld en gewijzigd. Ook het digitaal omzetten naar andere kleuren vergt tijd en aandacht. Bij digitaal geschilderd vector-artwork is dat geen simpele druk op de knop maar eigenlijk een nieuw creatieproces.

 

Neem contact met ons op >


Waarom zie ik in de collectie artwork telkens het logo van Gallery Naakt staan?

De gebruikte afbeeldingen van de collectie op het internet, zijn ter beveiliging zichtbare en onzichtbare watermerken geplaatst. Op de art prints is dat uiteraard niet het geval.


Kan ik ook losse art prints op fotopapier in koker bestellen?

De kracht van Gallery Naakt zit hem mede in het feit dat wij een totaalconcept aanbieden: van digitale kunst in een computer naar een compleet kunstwerk voor jouw interieur. Wij laten geen art prints maken op standaard fotopapier. Maar kiezen voor een stevige en luxe kwaliteit papier van 1,7 millimeter. Het papier is te dik om op te rollen.


Heeft Gallery Naakt ook een galerie waar ik naar binnen kan lopen?

Gallery Naakt is een nieuwe online Gallery. Wij hopen in de nabije toekomst een Gallery in Rotterdam te kunnen openen met voorbeelden van reeds geproduceerd werk.


Moet ik mijn gekochte kunstwerk zelf in elkaar zetten als het geleverd is?

Wij zorgen dat alles strak en vakkundig gemonteerd is. Je hoeft het kunstwerk alleen uit de stevige verpakking te halen en zelf op te hangen. Al onze kunstwerken zijn voorzien van een ophangsysteem. Het beslag zoals schroefhaken, wordt niet meegeleverd.


Kan ik het werk ophangen zonder in mijn muur te boren?

De kunstwerken moeten opgehangen worden aan schroefhaken. Boren is dus noodzakelijk. Echter, er bestaan ook goede ophangsystemen (rails), die je met schroeven in het plafond of bovenaan de muur kunt bevestigen. Met bijpassend koord kun je het kunstwerk op elke hoogte ophangen aan de rails.


Hoe kan ik het kunstwerk het beste onderhouden?

Wees altijd voorzichtig met het gebruik van water om het kunstwerk stofvrij te houden. Water kan de art prints beschadigen. Art prints op papier die zijn ingelijst, art prints op aluminium en op GLASS-effect kun je afnemen met een lichtvochtige doek en eventueel met wat allesreiniger. Daarna direct droog maken en opwrijven met een droge wollige doek.
Let op ! Art prints op canvaslinnen en op houten wanddecoraties echter, dien je altijd droog af te nemen met bijvoorbeeld een plumeau. Canvassen en houten producties zijn daarom minder geschikt om op een kwetsbare plek te hangen.
Stel daarnaast het kunstwerk zo min mogelijk bloot aan direct zonlicht.


Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Na jouw opdracht wordt het gelimiteerde kunstwerk speciaal voor jou gemaakt. In principe hanteert Gallery Naakt een levertijd van ongeveer 12 werkdagen voor de fysieke levering binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Voor 3D houten wanddecoraties gemaakt door Paula Ackermann geldt een levertijd van ongeveer 15 werkdagen. Na de productie wordt het kunstwerk gecontroleerd door de creative artist en het oplagenummer zal worden genoteerd. Uiteraard zal Gallery Naakt er alles aan doen om de bestelling zo snel mogelijk te leveren.


Hoe wordt mijn kunstwerk verstuurd?

Gallery Naakt verstuurt bestellingen met een speciale vervoerder voor kwetsbare pakketten. Door de afwijkende formaten van onze pakketten vallen deze buiten de standaard dienstverlening van koeriersdiensten.
Zodra het kunstwerk klaar is, ontvang je een bericht van Gallery Naakt en/of vervoerder met daarin een datum van verwachte dag verzending/ontvangst.


Ik heb een spoedopdracht. Is dit mogelijk?

We kijken graag wat we kunnen doen. Stuur ons een email of gebruik het contactformulier.

 

Neem contact met ons op >


Ik heb besteld maar ik zou graag iets willen aanpassen. Is dat nog mogelijk?

Neem in dat geval direct contact met ons op en laat ons weten wat er gewijzigd dient te worden. Wanneer het kunstwerk in productie is, kunnen we soms helaas geen wijzigingen meer doorvoeren.

 

Neem contact met ons op >


Hoe wordt mijn nieuwe kunstwerk verpakt?

De kunstwerken worden verpakt in een speciaal daarvoor ontwikkelde stevige kartonnen verpakking voorzien van beschermhoeken. Grotere werken worden extra beschermd met een buitenframe van houten latten. Bij grootformaten kunnen de pakketten soms 140 cm breed, 200 cm hoog en 10 cm dik zijn. Het is daarom noodzakelijk om bij deze grootformaten een ruime lift te hebben en een paar extra handen te regelen.


Kan ik het kunstwerk zelf in Rotterdam ophalen?

Het is mogelijk om op afspraak het kunstwerk op te halen in Rotterdam centrum. Je dient rekening te houden met betaald parkeren en met een loopafstand. Daarnaast is het belangrijk, dat je zeker weet dat het pakket in de auto past.


Om de een of andere reden heb ik de vervoerder gemist. Wat kan ik doen?

Heb je de vervoerder gemist en is er geen contact met je opgenomen? Laat het ons weten dan gaan wij hier direct mee aan de slag. Indien het pakket achteraf onbestelbaar was, omdat je bijvoorbeeld onverhoopt niet thuis was, dan zal een tweede aanbieding mogelijk niet gratis zijn.


Wanneer wordt mijn bestelling geleverd en hoe laat?

Zodra het werk klaar is, ontvang je een bericht van Gallery Naakt en/of de vervoerder met daarin een datum van verwachte dag verzending/ontvangst.


Kan ik mijn bestelling af laten leveren op een ander adres?
(cadeau-tip of bij iemand die altijd thuis is)

Dat is mogelijk. In het bestelproces bestaat de mogelijkheid bij het invoeren van de persoonlijke gegevens een ander afleveradres door te geven. De factuur zal naar jouw e-mailadres worden verstuurd.


Kan ik mijn bestelling geleverd krijgen op een specifiek dagdeel?

Gallery Naakt heeft geen invloed op de route en zodoende de levertijd van de vervoerders.


Kan de vervoerder mij net voor de levering bellen?

De chauffeur belt je op, voordat de levering plaatsvindt.


Kan mijn bestelling op een bepaald tijdstip worden bezorgd?

Gallery Naakt heeft geen invloed op de route en zodoende de levertijd van de vervoerders.


Kan ik mijn bestelling naar het buitenland laten verzenden?

In principe doen wij dit niet standaard. Wij adviseren je het ergens in Nederland te laten bezorgen en vervolgens zelf het vervoer naar het buitenland te regelen.


Hoe is de garantie geregeld?

Op alle bestellingen bij Gallery Naakt is wettelijke garantie van toepassing. Dat bepaalt, dat een product datgene moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.


Volgens mij is er iets mis met het kunstwerk?

Gallery Naakt stelt hoge kwaliteitseisen. Onverhoopt kan het gebeuren, dat er duidelijke beschadigingen in het productieproces of tijdens het vervoer zijn ontstaan. Laat ons dat direct weten. Stuur binnen 48 uur na ontvangst van het geleverde kunstwerk een e-mail naar info@gallerynaakt.nl. Daarin dient vermeld te staan: een duidelijke omschrijving van de klacht inclusief een foto van het hele werk, van de beschadiging, van de volledige verpakking en een foto van het verzendetiket. Gallery Naakt zal een terechte klacht altijd serieus behandelen en zoeken naar een voor beide partijen acceptabele oplossing.


Kan ik mijn bestelling terugsturen of ruilen?

Elk kunstwerk wordt bij Gallery Naakt speciaal voor de koper in opdracht ontwikkeld (maatwerk) op de in de online Gallery aangeboden dragers, formaten en kleuren (printing on demand). Om deze reden vervalt echter het herroepingsrecht. Het is hierdoor niet mogelijk om het bestelde te annuleren, voor, tijdens en na levering. De koop is na een succesvolle betaling definitief.

Gallery Naakt geeft wel een bedenktijd van 24 uur na de betaling. Binnen deze tijdsperiode kun je kosteloos annuleren of wijzigen. Via een e-mail binnen genoemde tijdslimiet kun je dat aan ons kenbaar maken. Het door jou overgemaakte bedrag of verschil wordt dan zo snel mogelijk teruggestort.


Zit er copyright/beeldrecht op het artwork?

De beeldrechten van getoonde collectie liggen volledig in handen van Gallery Naakt en de creative artists. Niets van de online Gallery van Gallery Naakt en van de geleverde producties mag zonder toestemming worden gekopieerd. Ter beveiliging van het artwork zijn er zichtbare en onzichtbare beveiligingen geplaatst in de foto's van onze online Gallery.


Hoe gebruikt Gallery Naakt mijn persoonsgegevens?

Door te bestellen op de website van Gallery Naakt sta je toe, dat wij de persoonsgegevens gebruiken voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. Gallery Naakt zal jouw gegevens nooit verstrekken aan derden.

 

Zie ook ons privacy statement >

 

Terug naar de keuzeopties >

 


 


 

Terug naar de keuzeopties >

OVERZICHT

 

 

 Digitale kunst
 Afgedrukt in hoge kwaliteit
 Gelimiteerde oplage
 Genummerd & certificaat
 Op de mooiste materialen
 Met prachtige afwerking
  Speciaal voor jou gemaakt
  GRATIS VERZENDING 

               @gallerynaakt #gallerynaakt

      VOLG ONS OP
     SOCIAL MEDIA 

Volg #GalleryNaakt.nl op Instagram  GalleryNaakt
Volg #GalleryNaakt.nl op Facebook  GalleryNaakt

 

       Ontdek de collectie:  


Een vintage design wanddecoratie? Mid-Century Graphic Studio maakt abstracte en grafische kunst

Ontdek de galerie art print poster op aluminium mat wit gespoten voor een kunstwerk zonder reflectie.Ontdek de collectie artprint posters met glas-effect. Kunstwerk in mat of glossy finish met grote afmetingen en gelimiteerde oplage.
Ontdek de galerie artprint posters op canvas. Kunstwerk op canvas met grote afmetingen en gelimiteerde oplageGalerie art print poster op canvas in robuuste houten lijst. Kunstwerk op canvas met grote afmetingen en gelimiteerde oplage
Bestel in de galerie art print poster op 3D hout. Wanddecoratie van hout.Gelimiteerde oplage kunstwerken.Bestel in de galerie art print poster op mat wit papier met luxe lijst. Kunstwerk met grote afmeting en gelimiteerde oplage.
Bestel in de galerie art print poster op mat wit papier met passe-partout in luxe lijst. Kunstwerk met grote afmeting en gelimiteerde oplageBestel in de webshop een art print op dibond aluminium mat geborsteld. Een schitterend werk aan de muur.

© 2020 - 2024 GalleryNaakt.nl | De mooiste digitale kunstwerken voor je muur. Speciaal voor jou gemaakt. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel