KIES UIT DE MOOISTE MATERIALEN

Bij Gallery Naakt kun je kiezen uit de mooiste materialen om jouw kunstwerk zelf samen te stellen. Welk materiaal je ook kiest, de materialen zijn van de hoogste kwaliteit. De kunstwerken worden met zorg en liefde voor jou gemaakt in Nederland door échte vakmensen en creatievelingen.

 

Koop online een kunstwerk met een art print op houten wanddecoratie.

 


Ik wil meer informatie over de materialen:


ALUMINIUM MAT WIT GESPOTEN >


GLASS-EFFECT IN GLOSSY OF MATTE FINISH >


CANVAS >


CANVAS MET LIJST >


HOUT 3D WANDDECORATIE >


MAT LUXE PAPIER MET LIJST >


LUXE PAPIER MET LIJST & PASSE-PARTOUT >


ALUMINIUM >


 

 

 

 

KUNSTWERK MET ART PRINT OP
ALUMINIUM MAT WIT 

Wil je een luchtig, dun en modern kunstwerk aan de muur met een zwevend effect? Laat dan een kunstwerk maken van mat wit gespoten aluminium.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTWERK VAN ALUMINIUM MAT WIT ?

Het werk krijgt een moderne en strakke uitstraling
Met een prachtig mat uiterlijk
Nauwelijks tot geen reflectie
Met de vlakke hand is de inktstructuur voelbaar op het kunstwerk
Het kunstwerk hangt iets van de muur af, waardoor een luchtig en zwevend effect ontstaat
Stevig dun kunstwerk van hoge kwaliteitkunstwerk met art print op mat wit aluminium geeft geen reflectie.Detail van het kunstwerk met art print op mat wit aluminium (Dibond)

 

MAAKPROCES KUNSTWERK

Na je bestelling wordt het artwork rechtstreeks aangebracht, met hoogwaardige inkten van de modernste kwaliteit, op een dunne aluminium plaat. Zonder gebruik te maken van een transfer of fotoprint. De aluminium plaat is gemaakt van twee lagen mat wit gespoten aluminium met een stevige kern van kunststof (Dibond). Het plaatwerk is slechts enkele millimeters dik. Het eindresultaat is een modern kunstwerk, dat vanuit elke hoek goed zichtbaar is. Door de matte uitstraling krijgt reflectie nauwelijks een kans.

 

Aan de achterzijde van het kunstwerk wordt, langs alle zijden, een rechthoekig frame van stevig aluminiumprofiel bevestigd. Uiteraard is dit aan de voorzijde van het werk niet zichtbaar. Het aluminium profiel zorgt ervoor, dat het kunstwerk vormvast is en niet kan kromtrekken. Door de constructie, die kleiner is dan het kunstwerk zelf, komt het iets van de muur af te hangen. Waardoor een prachtig zwevend effect ontstaat.

 

WERK WORDT GELEVERD INCLUSIEF

Ophangsysteem
Gratis verzending
Gelimiteerd oplage
Certificaat van Echtheid

 

Meer informatie over de formaten >

Terug naar de keuzeopties >

Terug naar de collectie Midcentury Graphic Studio >

 

ONTDEK DE COLLECTIE OP
MAT WIT ALUMINIUM
 >

 


 

 

KUNSTWERK MET ART PRINT OP
GLASS-EFFECT 
GLOSSY OF MAT

Wil je een luchtig, dun en modern werk aan de muur met een luxe uitstraling? Ga dan voor een kunstwerk gemaakt van GLASS-effect.
GLASS-effect  is er in twee varianten: in een matte uitvoering of in een glossy uitvoering.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTWERK VAN HET MATERIAAL GLASS-EFFECT ?

Het werk krijgt een moderne en luxe uitstraling
Met het effect alsof het artwork achter het glas is aangebracht
Kies voor GLASS-effect mat als je een frosted effect wenst, zonder reflectie
Kies voor GLASS-effect glossy als je van sprankelende diepe kleuren houdt
Het werk hangt iets van de muur af, waardoor een luchtig en zwevend effect ontstaat
Stevig dun kunstwerk van hoge kwaliteit

 

Kunstwerk met art print op aluminium en glossy acryl toplaag. Geeft het kunstwerk diepte.Kunstwerk met art print op aluminium en matte acryl toplaag. De wanddecoratie geeft weinig reflectie.
 

MAAKPROCES KUNSTWERK

Een kunstwerk gemaakt van GLASS-effect geeft een effect alsof het artwork achter glas gedrukt is. Dit is het echter niet. Want het artwork wordt eerst rechtstreeks geprint op een dunne aluminium plaat. Deze aluminium plaat is wit gespoten en heeft een stevige kern van kunststof (Dibond).
Daarna wordt de art print strak afgedekt en vastgezet met een toplaag van 3 millimeter dik acryl-glas. De aluminiumplaat met daarop de plaat van acryl-glas zijn niet meer van elkaar te scheiden.

 

Je kunt kiezen tussen GLASS-effect met een matte uitstraling of GLASS-effect met een glossy uitstraling. De matte variant geeft het werk een gezandstraald (frosted) effect, waardoor reflectie nihil is. De glossy variant daarentegen laat de kleuren van het kunstwerk optimaal sprankelen en geeft het kunstwerk een prachtige dieptewerking. Door de intense glans is er wel sprake van reflectie.

 

Ten slotte wordt aan de achterzijde van het kunstwerk, langs alle zijden, een rechthoekig frame van stevig aluminiumprofiel bevestigd. Uiteraard is dit aan de voorzijde van het werk niet zichtbaar. Het aluminium profiel zorgt ervoor, dat het kunstwerk vormvast is en niet kan kromtrekken. Door de constructie, die kleiner is dan het kunstwerk zelf, komt het iets van de muur af te hangen. Waardoor een zwevend effect ontstaat.

 

WERK WORDT GELEVERD INCLUSIEF

Ophangsysteem
Gratis verzending
Gelimiteerd oplage
Certificaat van Echtheid

 

Meer informatie over de formaten >

Terug naar de keuzeopties >

 

ONTDEK DE COLLECTIE
OP GLASS-EFFECT >

 


 

 

KUNSTWERK MET ART PRINT OP
KLASSIEK CANVASLINNEN

Een art print op canvaslinnen geeft het kunstwerk een creatieve en professionele uitstraling. Het bijzondere van canvas is, is dat je het kunstwerk ook op een beschutte plek op de grond kunt plaatsen voor een kunstzinnig effect. Daarnaast werkt een groot canvasdoek geluiddempend en bevordert het de akoestiek. Het voorkomt dat een ruimte hol klinkt.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTWERK VAN CANVAS ?

Het kunstwerk krijgt een creatieve studio/atelier-uitstraling
Het werk heeft een prachtige matte look
Prachtige linnenstructuur in het artwork
Geen reflectie
Het verbetert de akoestiek in een ruimte
Je kunt het canvas kunstwerk eventueel ook tegen de muur aan zetten
Prijsvriendelijk

 

Een wanddecoratie van puur canvas linnen met een matte art print voor een tijdloze wanddecoratieDetail van het kunstwerk op canvas met matte inkten van expositiekwaliteit.

 

MAAKPROCES KUNSTWERK

Na je opdracht wordt het artwork van jouw keuze rechtstreeks aangebracht op het doek. Met hoogwaardige inkten van expositiekwaliteit. De art print wordt niet-aflopend aangebracht op het materiaal. Waardoor een mooie rand van mat wit canvaslinnen zichtbaar is.
Het canvasdoek is uv-bestendig en gemaakt van 100% katoen. Na het bedrukken van het canvas wordt het strak gespannen op een raamwerk van houten latten. De randen van het doek worden netjes om het raamwerk naar achteren toe gevouwen en vastgezet. Aan de zijkanten van het kunstwerk is een rand van mat wit canvaslinnen te zien.

 

Over de art print wordt geen vernis gespoten om een zacht en mat eindresultaat te krijgen. Net als bedrukt papier kan canvas zonder vernis niet met een vochtige doek worden afgenomen. Plaats of hang het canvas kunstwerk daarom altijd op een droge en beschutte plaats in het interieur.

 

CANVAS WORDT GELEVERD INCLUSIEF

Ophangsysteem
Gratis verzending
Gelimiteerd oplage
Certificaat van Echtheid

 

Meer informatie over de formaten >

Terug naar de keuzeopties >

 

ONTDEK DE COLLECTIE OP
PUUR CANVASLINNE>

 


 

 

KUNSTWERK MET ART PRINT OP
CANVASLINNEN MET HOUTEN OMLIJSTING 

Een art print op canvaslinnen met houten lijst geeft het kunstwerk een klassieke en krachtige uitstraling. Daarnaast werkt een groot canvasdoek geluiddempend en bevordert het de akoestiek. Het voorkomt dat een ruimte hol klinkt

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTWERK VAN CANVAS MET EEN LIJST ?

Het werk krijgt een krachtige en museale uitstraling
Prachtige afwerking met strakke stoere houten lijst
Zelf de kleur van de lijst kiezen (mat zwart/mat naturel/mat middenbruin)
De lijst dekt de zijkanten van het canvas volledig af
Geen reflectie
Het verbetert de akoestiek in een ruimte

 

kunstwerk met art print op canvas met houten lijst voor een warme en krachtige wanddecoratieKunstwerk op groot canvas van Caspar Luuk. Maak met houten lijsten een statig schilderij.

 

MAAKPROCES KUNSTWERK

Het artwork van jouw keuze wordt rechtstreeks aangebracht op het doek. Met hoogwaardige inkten van expositiekwaliteit. De art print wordt niet-aflopend aangebracht op het materiaal. Waardoor een mooie rand van mat wit canvaslinnen zichtbaar is.
Het canvasdoek is uv-bestendig en gemaakt van 100% katoen. Na het bedrukken van het canvas wordt het strak gespannen op een raamwerk van houten latten.

 

Het opgespannen canvas wordt voorzien van een op maat gezaagde, dikke houten omlijsting met een toplaag van mat behandeld eikenhout. De stijlvolle en stoere lijsten zijn verkrijgbaar in matte kleuren, die passen bij jouw favoriete artwork. Afhankelijk van het gekozen artwork kun je kiezen uit een matte finish in naturel, zwart en middenbruin.

 

Over de art print wordt geen vernis gespoten om een zacht en mat eindresultaat te krijgen. Net als bedrukt papier kan canvas zonder vernis niet met een vochtige doek worden afgenomen. Hang het canvas kunstwerk daarom altijd op een droge en beschutte plaats in het interieur.

 

CANVAS IN LIJST WORDT GELEVERD INCLUSIEF

Ophangsysteem
Gratis verzending
Gelimiteerd oplage
Certificaat van Echtheid

 

Meer informatie over de formaten >

Terug naar de keuzeopties >

 

ONTDEK DE COLLECTIE
OP CANVAS IN HOUTEN LIJST >

 


 

 

KUNSTWERK MET ART PRINT OP
3D HOUTEN WANDDECORATIE | 
WOOD ART |

In samenwerking met Wood Print Artist Paula Ackermann heeft Gallery Naakt een prachtige eyecatcher ontwikkeld. Door het artwork van Gallery Naakt te combineren met een 3D houten muurdecoratie van Paula Ackermann ontstaat kunst op kunst.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTWERK VAN 3D HOUT ?

Unieke en exclusieve wanddecoratie
Kunst (artwork) op kunst (Wood Art)
Krachtige en warme uitstraling
De wanddecoratie heeft een prachtige matte look
Geen reflectie
Het verbetert de akoestiek in een ruimte


Detail van wanddecoratie met art print op 3D hout. Prachtig kunstwerk met reliëfOverzicht van blanco wanddecoratie van hout. De blokken maken het een exclusief kunstwerk.

 

MAAKPROCES KUNSTWERK

Na jouw bestelling wordt in het houtatelier van Paula Ackermann de art print verdeeld en gesneden volgens een grid. Dit grid staat bij jouw favoriete artwork in de Gallery: Art print 3D hout. Hier kun je zien waar de zaagsneden gaan komen.
Vervolgens wordt het deel voor deel aangebracht op blokken van gelaagd blank populierenhout. Populierenhout is een lichte naturelle houtsoort met een zeer fijne structuur. De blokken verschillen onderling in hoogte. En worden secuur om en om gelegd en vastgezet op een stevige houten backing.  Zo ontstaat een hoogtestructuur, waardoor het blanke hout zelf ook op een speelse wijze zichtbaar is binnen het gehele artwork.

 

Een art print op hout geeft het kunstwerk een warme en krachtige uitstraling. Ondanks dat kleuren iets donkerder kunnen worden en bepaalde details iets kunnen vervagen. Hout als drager is dominant en zal zich mengen met de art print. De structuur van het hout, de kleur van het hout en eventuele knoestjes blijven namelijk deels zichtbaar in de houten 3D wanddecoratie. Maar juist dat geeft een kunstwerk van hout zoveel charme.

 

De art print wordt niet-aflopend gepositioneerd, waardoor een speelse naturelkleurige rand van hout zichtbaar zal zijn aan zowel de voorzijde, als aan de zijkanten. Om het matte en zachte karakter van de art print te behouden, wordt er geen vernislaag aangebracht.

 

Het gehele maakproces is ambachtelijk handwerk en wordt in het Nederlandse houtatelier met liefde en vakmanschap door Paula zelf vervaardigd.

 

WANDDECORATIE WORDT GELEVERD INCLUSIEF

Ophangsysteem van hout
Gratis verzending
Gelimiteerd oplage
Certificaat van Echtheid op hout

 

Meer informatie over de formaten >

Terug naar de keuzeopties >
 

 

ONTDEK DE COLLECTIE
OP 3D HOUT >

 


 

 

KUNSTWERK MET ART PRINT OP
LUXE PAPIER IN LIJST VAN MAT GEBORSTELD ALUMINIUM

Een art print op papier is de meest klassieke wijze om artwork te reproduceren. Met strak ingelijst mat aluminium lijstwerk ontstaat een tijdloos kunstwerk.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTWERK VAN PAPIER IN LIJST?

Het werk krijgt een stijlvolle en tijdloze uitstraling
Art print op dik mat wit luxe papier met een licht reliëf
Afgewerkt met een subtiele, decoratieve en matte lijst in zwart of zilver
Het werk is afgedekt met anti-reflectie (acryl-) glas

 

Overzicht van kunstwerk met art print op papier. Wanddecoratie geleverd in matte luxe aluminium lijst.Wanddecoratie met detail van de rand. De dikte van het papier geeft het kunstwerk een hoogwaardige uitstraling.

 

MAAKPROCES KUNSTWERK

Het artwork van jouw keuze wordt rechtstreeks op het papier aangebracht, met hoogwaardige inkten in expositiekwaliteit. Het zuurvrije luxe papier heeft een flinke dikte van 1,7 millimeter. Het papier is zelfs te dik om op te rollen. De kleur van het papier is offwhite, is mat en het papier bezit een prachtige lichte structuur.
Het artwork wordt niet-aflopend geprint op het papier. Waardoor een mooie witte rand van mat wit papier met een fijne structuur zichtbaar is.

 

Het werk wordt vervolgens strak en vakkundig ingelijst. De lijst wordt op maat gezaagd en is van tijdloos mat aluminium. De kleuren van de lijst staan vermeld bij jouw gekozen artwork.
Tenslotte wordt de art print afgedekt met een plaat van anti-reflectie glas (MEDIUM) of acryl-glas (LARGE & GIANT). Bij de grote formaten wordt acryl-glas gebruikt in verband met het gewicht, veiligheid en breekbaarheid.

 

WERK WORDT GELEVERD INCLUSIEF

Ophangsysteem
Gratis verzending
Gelimiteerd oplage
Certificaat van Echtheid

 

Meer informatie over de formaten >

Terug naar de keuzeopties >

 

ONTDEK DE COLLECTIE
OP MAT WIT PAPIER IN LIJST >

 


 

 

KUNSTWERK MET ART PRINT OP
LUXE PAPIER IN LIJST & PASSE-PARTOUT

Een passe-partout geeft het uiteindelijke kunstwerk net dat beetje extra afwerking voor een luxe en professionele uitstraling. Het passe-partout gaat feilloos over op het onderliggende papier met daarop de matte art print.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTWERK VAN PAPIER MET LIJST & PASSE-PARTOUT?

Het werk krijgt een luxe en professionele uitstraling
Prachtig mat wit luxe papier met een licht reliëf
Ingelegd met bijpassend luxe passe-partout
Afgewerkt met een subtiele, decoratieve en matte lijst in zwart of zilver
Het werk is afgedekt met anti-reflectie (acryl-) glas

 

Detail van kunstwerk met art print op mat luxe papier. Wanddecoratie geleverd met lijst.Kunstwerk met art print op luxe papier met passe-partout en aluminium lijst.

 

MAAKPROCES KUNSTWERK

Het gekozen artwork wordt rechtstreeks op het papier aangebracht, met hoogwaardige inkten in expositiekwaliteit. Het zuurvrije luxe papier heeft een flinke dikte van 1,7 millimeter. Het papier is te dik om op te rollen. De kleur van het art print-papier is offwhite, is mat en het papier bezit een prachtige lichte structuur.
Het artwork wordt niet-aflopend geprint op het papier. Waardoor een mooie witte rand van mat wit papier met een fijne structuur zichtbaar is.

 

Het werk wordt vervolgens strak en vakkundig ingelijst met een passe-partout. Het passe-partout wordt op maat gesneden en ingelegd. Het passe-partout wordt schuin ingesneden en is qua uitstraling gelijk aan het papier van de art print.
De lijst wordt op maat gezaagd en is van tijdloos mat aluminium. De kleuren van de lijst staan vermeld bij jouw gekozen artwork.
Tenslotte wordt de art print afgedekt met een plaat van anti-reflectie glas (MEDIUM) of acryl-glas (LARGE & GIANT). Bij de grote formaten wordt acryl-glas gebruikt in verband met het gewicht, veiligheid en breekbaarheid.

 

WERK WORDT GELEVERD INCLUSIEF

Ophangsysteem
Gratis verzending
Gelimiteerd oplage
Certificaat van Echtheid

 

Meer informatie over de formaten >

Terug naar de keuzeopties >
 

ONTDEK DE COLLECTIE
OP PAPIER MET PASSE-PARTOUT IN LIJS>


 

 

KUNSTWERK MET ART PRINT OP
ALUMINIUM
MAT GEBORSTELD ZILVER

Met een art print op aluminium krijg je een verrassende en ultramoderne uitstraling. Deze wanddecoratie is een echte blikvanger voor je interieur. Het licht speelt met het kunstwerk.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTWERK VAN ALUMINIUM ?

Laat het licht spelen met het kunstwerk
Schitterend mat geborsteld aluminium (Butler finish)  
Het artwork mengt zich met de aluminium ondergrond
Nauwelijks reflectie door de matte inkten
Het kunstwerk hangt iets van de muur af, waardoor een luchtig en zwevend effect ontstaat
Stevig dun kunstwerk van hoge kwaliteit


Artwork direct geprint op aluminium. Geeft het kunstwerk een schitterend resultaat,Detail van de wanddecoratie op aluminium. Het kunstwerk mengt zich met het matte zilveren aluminium
 

MAAKPROCES KUNSTWERK

Na je opdracht wordt het artwork rechtstreeks aangebracht, met hoogwaardige inkten van superieure kwaliteit, op een dunne aluminium plaat. Zonder gebruik te maken van een transfer of fotoprint. Daardoor mengt het artwork zich met de kleur van het aluminium.
De art print wordt niet-aflopend aangebracht op het materiaal. Waardoor tevens een mooie rand van mat geborsteld aluminium zichtbaar is.

 

De aluminium plaat zelf is gemaakt van twee lagen mat geborsteld aluminium (Butler finish) met een stevige kern van kunststof (Dibond). Het plaatwerk is slechts enkele millimeters dik. Het eindresultaat is een dun. strak en modern kunstwerk, dat vanuit elke hoek goed zichtbaar is. Door de matte inkten heeft reflectie nauwelijks een kans.

 

Aan de achterzijde van het kunstwerk wordt, langs alle zijden, een rechthoekig frame van dik aluminiumprofiel bevestigd. Uiteraard is dit aan de voorzijde van het werk niet zichtbaar. Het aluminium profiel zorgt ervoor, dat het kunstwerk vormvast is en niet kan kromtrekken. Door de stevige constructie, die kleiner is dan het kunstwerk zelf, komt het iets van de muur af te hangen. Waardoor een prachtig zwevend effect ontstaat.

 

De kleuren van het artwork worden over het algemeen iets donkerder door de aluminium ondergrond. Wil je dit niet, kies dan voor een kunstwerk met een art print op het materiaal aluminium mat wit.
De Gallery aluminium is nieuw en wordt uitgebreid met meer artwork. Het artwork voor dit materiaal wordt speciaal ontworpen om een zo prachtig mogelijk lichteffect te bereiken.

 

WERK WORDT GELEVERD INCLUSIEF

Ophangsysteem
Gratis verzending
Gelimiteerd oplage
Certificaat van Echtheid

 

Meer informatie over de formaten >

Terug naar de keuzeopties >

 

ONTDEK DE COLLECTIE
OP ALUMINIUM >

 


 

Gallery Naakt. De webshop voor exclusieve wanddecoraties.

 

 

 Digitale kunst
 Afgedrukt in hoge kwaliteit
 Gelimiteerde oplage
 Genummerd & certificaat
 Op de mooiste materialen
 Met prachtige afwerking
  Speciaal voor jou gemaakt
  GRATIS VERZENDING 

               @gallerynaakt #gallerynaakt

      VOLG ONS OP
     SOCIAL MEDIA 

Volg #GalleryNaakt.nl op Instagram  GalleryNaakt
Volg #GalleryNaakt.nl op Facebook  GalleryNaakt

 

       Ontdek de collectie:  


Een vintage design wanddecoratie? Mid-Century Graphic Studio maakt abstracte en grafische kunst

Ontdek de galerie art print poster op aluminium mat wit gespoten voor een kunstwerk zonder reflectie.Ontdek de collectie artprint posters met glas-effect. Kunstwerk in mat of glossy finish met grote afmetingen en gelimiteerde oplage.
Ontdek de galerie artprint posters op canvas. Kunstwerk op canvas met grote afmetingen en gelimiteerde oplageGalerie art print poster op canvas in robuuste houten lijst. Kunstwerk op canvas met grote afmetingen en gelimiteerde oplage
Bestel in de galerie art print poster op 3D hout. Wanddecoratie van hout.Gelimiteerde oplage kunstwerken.Bestel in de galerie art print poster op mat wit papier met luxe lijst. Kunstwerk met grote afmeting en gelimiteerde oplage.
Bestel in de galerie art print poster op mat wit papier met passe-partout in luxe lijst. Kunstwerk met grote afmeting en gelimiteerde oplageBestel in de webshop een art print op dibond aluminium mat geborsteld. Een schitterend werk aan de muur.

© 2020 - 2024 GalleryNaakt.nl | De mooiste digitale kunstwerken voor je muur. Speciaal voor jou gemaakt. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel